Senzacionalno.ME

ALEKSANDRA SE UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO! David pozvao majku, javila se Subotićeva! Prenela mu važnu porukuDavid Dragojević sinoć je imao mogućnost da obavi jedan poziv, te je on odlučio da se čuje sa svojom porodicom.

Odmah mu se javila majka Biljana Dragojević, koja je nezadovoljno komentarisala njegov odnos sa Anom Korać.

– Nisam dobro, ti me nerviraš. Ja ne znam šta se sa tobom dešava, u šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom?

Toliko te je uzjahala, rekla je Ljubi i Zorici da igra igru čim je Aleksandra izašla. Ne želim nikad tu devojku da vidim i da upoznam.

Imam sve snimljeno, kad budeš došao videćeš crno na belo. Mića je g*vno, jedan štakor. Neću da ćutim, ti mene slušaj.

Ti si naseo na priču, Ana je to radila i u prvoj “Zadruzi”. Aleksandra je ovde sa mnom. Ona te je gušila tri meseca svesna je toga, pričala sam sa njom, razbistri glavu – govorila je u dahu ona, a potom se u razgovor umešala i Aleksandra…

– Reci mu da ima snimak, sve se vidi – čuo se Aleksandrin glas u pozadini, što je šokiralo sve.

David je ostao zatečen, pa je odmah odgvoorio:

– Neće mene niko na silu da natera na nešto. Ja ovde ne igram igru, stvarno mi je lepo. Ana da to radi, ja bih to i te kako znao.

Ne možeš tako da se ponašaš, rekao sam ti da se ne pecaš na Instagram i slično. Pod jedan, ne možeš tako da pričaš. Ja znam kako se osećam i šta proživljavam.

Meni je sa Anom lepom i ne znam šta da ti kažem. Dok nam je lepo, bićemo zajedno – rekao je on, a potom je Davidov očuh Predrag, koga zovu Mungos, oteo telefon Biljani, i nastavio razgovor: