Senzacionalno.ME

Duško se ne vraća u Kinu, a slika se sa njima: Evo šta se dešava u Jeleninoj kući posle Divnine smrrtiDuško Tošić odložio je put u Kinu kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu, koja prolazi kroz najteže životne trenutke zbog smrrti majke Divne.

Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedjelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali je u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspio da produži boravak u Srbiji.

Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio svoj boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije.

Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen njihovim ćerkama Atini i Niki, koje su stigle u Beograd nakon što su nekoliko dana provele u Zrenjaninu kod Duškove sestre, kako ne bi prisustvovale potresnim trenucima zbog smrti njihove bake.

– Duško je u septembru zbog očeve smrrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio poslije sahrrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija.

On je svjestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživjela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara.

Duško provodi vrijeme sa njom i djecom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje – otkriva izvor za “Kurir” i dodaje da je Tošić veoma pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

Duško je prije dvije večeri uslikan u jednom beogradskom restoranu na večeri sa prijateljima i kćerkama, i tamo se zadržao oko dva sata.

Zatim se sa djevojčicama uputio u njihovu kuću na Dedinju, gdje ih je čekala neutješna Jelena, koja već danima dom napušta samo u ranim jutarnjim časovima kada ide da posjeti majčin gr0b na Novom bežanijskom groblju.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: