Senzacionalno.ME

FOTO: Glumica Jelisaveta o roditeljstvu, boravku u Americi i budućim planovimaVeoma mi je brzo prošlo vrijeme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu – rekla je Jelisaveta.
Jelisaveta Orašanin vratila se poslu, nakon što je 13. februara 2019. u Los Anđelesu na svijet donijela ćerku Petru.

Fizički me trudnoća, porođaj i majčinstvo nisu promijenili nimalo, što je dobro. Ma i ovako uopšteno nije me to promijenilo bog zna šta, osim što sam se navikla da manje spavam – kaže Jelisaveta.

Nedostajao mi je posao, scena i druženje sa kolegama i jedva sam čekala da se vratim. Mada, mi imamo svoju viber grupu “Hotel 88”, tako da nisam imala osjećaj da nisam sa njima. Moje kolege su gdje god odu na gostovanja na grupi kačili slike, tako da sam sa svim bila u toku i učestvovala u dopisivanju. Zbog razlike u vremenu u Los Anđelesu i Beogradu, ja sam im pisala rano jutru ili po podne, kad je u Srbiji veče i kad su oni u nekom izlasku – objašnjava žena Miloša Teodosića kojoj je vrijeme provedeno u Americi brzo prošlo.

Predivno sam se osjećala i ne mogu da opišem sreću koju sam osjetila kad sam ugledala ćerku. Ime smo joj dali zajedno, a više liči na Tea – kaže glumica, dok na pitanje o tome kakav je Miloš kao tata, kratko odgovara:

Miloš je predivan otac.

Jelisaveta kaže da ne zna gdje će provesti ni predstojeće ljeto, ali da će ići tamo gdje Miloš bude potpisao ugovor. Kada su selidbe u pitanju, kaže da joj ne padaju teško.

Ne znam ni gdje ćemo ljeto provesti. Gdje Miloš bude potpisao, tamo ćemo ići, zasad je sve neizvjesno. Ne padaju mi teško selidbe jer volim da putujem – objasnila je Jelisaveta za Blic.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: