Senzacionalno.ME

Hemija „pršti“ između ovih horoskopskih znakova

Hemija među ovim znakovima jača je nego kada su s bilo kim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju što druga polovina želi i o čemu mašta.

Vaga i Lav
Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može da doživi pravi vatromet. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.Ribe i Devica

Suzdržanu i uvek napetu Devicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Devici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Devica Ribi pruža snažnu energiju i rešenje za probleme koje Riba sama teško može da pronađe.

Blizanci i Ovan
Oba znaka su veliki ljubitelji avantura. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i velikoj energiji koju poseduju Ovnovi. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

Škorpija i BikOni su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a s druge strane, Škorpija obožava to što mora da se trudi kako bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

(ddl.rs)