Senzacionalno.ME

Horoskopski znakovi koje uvek prati nesrreća

Iako svi ponekad imamo loše dane, ovim se znakovima oni događaju češće nego ikome.

Sledeća tri horoskopska znaka pravi su nesretnici.

Devica

Njihova težnja za savršenošću glavni je razlog njihove nesreće. Iako drugima oko sebe daju mudre savete, Device sebi ne znaju pomoći. Dugo im treba da se potpuno organizuju, a njihov nepoverljiv karakter takođe im ne ide na ruku jer sve preispituju nekoliko puta i mozgaju oko nebitnih stvari. Veliki su dramatičari i često ćete ih čuti kako govore da je njima teže nego bilo kome drugome.

Vaga

Vage  ne znaju da se nose s nepravdom i ona ih istinski boli. Jako ih muči proces starenja i uznemiravaju ih prve bore, sede vlasi i slično. Iako im to stvara stres, Vage često pokušavaju razotkriti nekoga u lažima i prevarama, a kada to uspeju, tuđi problem počnu shvatati lično. Osobe rođene u znaku Vage najviše bi volele kada bi mogle živeti u nekom vlastitom svetu u koji nepravda i loši ljudi ne mogu dopreti.

Ribe

Emotivne Ribe često gube kontakt s realnošću što ih dovodi u nepogodne situacije. Jako ih uznemiravaju bilo kakve negativne vesti jer u glavi imaju zacrtan jasan plan kako žele da njihov život izgleda pa ih svako remećenje ljuti i rastužuje. Vrlo su nestrpljive i pokušavaju na silu rešiti probleme za koje treba malo duže vremena kako bi se rešili, a često imaju i agresivnu crtu koja se javi kada su najočajnije.