Senzacionalno.ME

ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU: Pijani Alsin (35) ukrao mazdu, zakucao se brzinom 180 km/h i UBII0 Šabana ŠaulićaAlsin Levent, Turčin koji je lišio života Šabana Šaulića svojom nenormalnom vožnjom, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim je udarrio našeg pevača moguće da je čak bio u ukrraden te kobne večeri.

– Dosadašnji tok istrage je pokazao da Alsin Levent, 35-godišnji državljanin Turske, nema prebivalište u Nemačkoj! Policija je bila na adresi na kojoj je bio navodno prijavljen, ali ispostavilo se da je reč o lažnoj adresi. On tamo nije boravio, tako da je odmah započeta istraga kako bi se utvrdilo gde je on uopšte živeo – objašnjava nam detalje jedna novinarka jednog lokalnog lista.

Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban.

– Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku nego ni tursku – otkrila je naša sagovornica iz Nemačke.

Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban.

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju:

– Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubiistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

NAŠI MOLE NEMCE:
DAJTE NAM MESTO DA POLOŽIMO CVEĆE

Srbi, ali i Hrvati, Bosanci i Bugari iz Diseldorfa traže od lokalnih vlasti da im se omogući pristup mestu nesreće ili da dobiju neku drugu lokaciju gde bi mogli da dođu i odaju počast velikom pevaču. Brojni zahtevi ljudi sa ovih prostora našli su se na Fejbsuku, ali i sajtu grada, policije…

Pošto je mesto nesreće na auto-putu, teško je verovati da je tamo moguće odati počast Šauliću, pa će verovatno biti pronađena druga lokacija.

Ceo video snimak možete pogledati clikom na R,,eklamu ispod

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: