Senzacionalno.ME

Jelena je krišom ovo radila za svoju mamu: Tek kada je Divna preminula, sve se saznaloPjevačica Jelena Karleuša izgubila je svoju majku Divnu Karleušu! Potresne scene događale su se u toku jučerašnjeg dana u pjevačicinom domu na Dedinju.

Mjesto i vrijeme Divnine sahrane su pomjereni, te će na vječni počinak biti ispraćena na Novom bežanijskom groblju.

Kako dobro upućen izvor za portal “Alo.rs” priča, Jelena je nešto više od 3 godine krišom pomogala mami Divni, što javnost sve do njene smrti nije znala.

“Jelenina mama se borila sa rakom pluća. Obe su mnogo propatile od kada se saznalo da Divna boluje.

Jelena kao njena kćerka sve vrijeme je bila uz nju i pružala joj nesebičnu podršku, kao i finansijsku pomoć”, započinje priču dobro obaviješten izvor za portal “Alo.rs” i dodaje:

“Javnost ju je osuđivala što troši pare na skupe krpice, ali to ni u pola nije tačno. Sav novac koji je dobijala od nastupa, ona je ulagala u Divnino liječenje, jer je željela svim silama da svojoj majci pomogne.

Nema gdje nisu išle, na koja vrata klinika nisu pokucale. Vodila ju je u i Tursku na liječenje, gdje god je mogla samo da njena majka ozdravi”, sa bolom u glasu, izvor prepričava patnje kroz koje je prolazila Jelena i to sve samo da bi njena majka bila zdrava.

“Nije željela da je bilo ko sažaljeva nju i Divnu, te zbog toga Jelena nikada javno nije željela da diskutuje na tu temu.

Tek sada kada je Divna preminula, može o tome da se govori”, završava priču dobro obaviješten izvor.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: