Senzacionalno.ME

Neverovatna krimmi priča iz Novog Sada: Jelena zbog ljubavi sa Fejsbuka ostala bez 26.000 evra i stana!Novosađanka Jelena P. (44) ostala je bez stana i skoro 26.000 evra koje je joj je prema njenoj tvrdnji ukrao M. R. (43), partner koga je upoznala preko Fejsbuka.

– Ostala sam bez igde ičega. U trenu, moja deca i ja izgubili smo krov nad glavom. Zajedno sa čovekom sa kojim sam planirala da provedem život nestalo je i 25.840 evra od prodatog stana – priča Jelena, a prenose beogradski mediji.

Ona je M. R. upoznala preko Fejsbuka. Zabavljali su se jedno vreme, a onda odlučili da žive zajedno.

– Nedavno sam prodala svoj stan jer smo planirali venčanje, pa smo hteli da pređemo u komforniji prostor. Kada smo se zbližili bio je pažljiv prema meni, a što je najvažnije bezrezervno je prihvatio moje dvoje dece. Ništa nije nagoveštavalo nevolju – objašnjava Jelena.

Ona je svoj stan prodala 15. juna, očekujući da će uz te pare M. R. dodati i svoje kako bi se preselili u veći prostor. Međutim, dan kasnije morala je da ključeve svog stana preda novom vlasniku, a M. R. je nestao zajedno sa kovertom u kojoj su bile pare.

– Odneo je i sve svoje stvari poneo. Privukao me je slatkorečivošću. Sada mi je čudno što nije imao fotografiju na Fejsbuku, ali jednostavno sam bila omađijana. Mnogo lošeg sam prošla sa bivšim suprugom i zato sam mu verovala da je drugačiji.

Novosadska policija povela je istragu za tešku krađu na osnovu Jelenine prijave.

– Sve ću učiniti da ga pronađem. Ko zna koliko je još žena tako prevario – zaključuje Jelena.

(balkanspress.com)