Senzacionalno.ME

Raskrinkan tajni plan Aleksandre i Davida: Dogovorili se da za 50.000 € on smuva Anu, ali niko nije mogao da računa na ovo

David Dragojević i Aleksandra Subotić skovali su tajni plan da preko Ane Korać dođu do pobjede u “Zadruzi” i 50.000 eura.

Oni su se dogovorili da David smuva Anu i napravi od vjerenice žrtvu kako bi narod glasao za nju.

Međutim, Dragojević se zaljubio u Koraćevu i zaboravio na dogovor sa Anom.

“David i Aleksandra su prije ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je digao cijeli Balkan na noge:Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Prvo su planirali da Dragojević flertuje sa blogerkom, a onda su čuli da će i Ana Korać ući u “Zadrugu”.

Tada su riješili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe”, objašnjava izvor upućen u priču.

Nakon što je Luna ohladila Davida, on se bacio u akciju sa Anom.

“Kada ga je Đoganijeva ohladila, on je krenuo da flertuje sa Anom. Ponavljao joj je: “Sviđaš mi se, da nema Sandre, bio bih sa tobom”.

David je Aleksandri u šiframa govorio kako sve ide po planu i da će je dovesti do pobjede, iako već tada nije mogao očima da je gleda.Gušila ga je i nervirala, ali ga je ideja o parama držala uz nju”, kaže izvor i dodaje:

“Međutim kada je shvatio da se zapravo zaljubio u Anu, odlučio je da se riješi Subotićke.

Bivši sportista je tada počeo da ubjeđuje Aleksandru da pobjegne iz rijaltiija iako je kazna za to 50.000 eura.

Nagovarao ju je da tokom svađe udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Potom je na nju vršio pritisak da preskoči ogradu”, kaže izvor.

David je Aleksandri sve vrijeme govorio da će krenuti za njom, što se nije desilo.