Senzacionalno.ME

Samo prave psihopate izgovaraju sledeće 4 rečenice: Dobro ih se pazite

Psihopate su jako hladnokrvne i sebične osobe, ne zanima ih tuđa bol i patnja, samo na sebe misle. Svi smo mi u životu sreli barem jednog psihopatu, neki su imali tu nesreću da budu u braku ili vezi sa psihopatom. Svaki psihopata ima isti kalup ponašanja, a ogleda se u slj karakteristikama:

Previše analizira stvari
Često vas ubjeđuju da se ne trebate zamarati svim stvarima, te da jako griješite. Ustvari, ovo je manipulacija s vama, ne žele da dalje tragate, jer možete doći do novih saznanja. Ili ovo izgovaraju kada vi napravite veliku grešku, a oni žele da ispadnu jako dobre osobe.

Zašto praviš dramu
Oni su uvijek ti koji su smireni, a razlog tome je što sve imaju u šaci. Često će vam govoriti da to nije ništa, da previše dramite, te da se trebate smiriti. Ustvari njih uopšte nnije briga za vaše emocije i bol.

Pogrešno si me shvatio
Često kažu ono što misle, a to je nešto loše, pa na vas prebacuju krivicu, kako to nisu mislili, kako je do vas, kako ste ih pogrešno skontali. Dobro pazite na ovaj tip manipulacije.

Ljubomoran si, zaljubljen u mene
Oni misle da su najbolji, da su svi ljubomorni na njih ili pak zaljubljeni u njih. Jako su narcisoidni. Dobro obratite pažnju prije nego što nekoga pustite u svoj život, možda baš on ima ove karakteristike.