Senzacionalno.ME

SENZACIONALNO: Otkrivamo ko će sjediti na Acinom mjestu on je novi član žirija u Zvezdama GrandaSaša Popović se na ovaj potez odlučio vođen samo jednim motivom – da gledaocima pruži nešto do sada neviđeno u “Zvezdama Granda”.

Rokenrol pjevač dolazi umjesto folkera Ace Lukasa, pa će uz Anu Bekutu, Jelenu Karleušu, Viki Miljković, Mariju Šerifović, Snežanu Đurišić, Dragana Stojkovića Bosanca, ali i direktora “Granda” Sašu Popovića, tražiti novu muzički zvijezdu najveće produkcijske kuće na Balkanu.

Đorđe Nikolić, poznatiji po umjetničkim imenom Đorđe David, novi je član žirija “Zvezda Granda”.

Nije slučajno što su “Zvezde Granda” skoro 15 godina najpopularniji muzički šou-program u Srbiji i šire, s obzirom na to da Saša Popović i njegov tim uvijek smišljaju nešto novo. Nakon što je Aca Lukas otišao iz žirija, Popović se našao pred teškim zadatkom da mu nađe dostojnu zamjenu, a sada je uvjeren da je u tome uspio, baš kao što je postigao pun pogodak kada je, poslije odlaska Zorice Brunclik, angažovao Jelenu Karleušu – otkriva naš izvor blizak produkciji i dodaje da je Popović Nikolića izabrao zbog elokvencije, iskrenosti, ali i neospornih muzičkih kvaliteta.


Đorđe David nema dlake na jeziku i vrlo je potkovan. Iako je roker, nema predrasuda prema folkerima i mnogo puta je gostovao na Grand televiziji. Osim toga, u takmičenju se često izvode rok i pop pjesme, i Popović je zaključio da bar jedan član žirija treba da bude iz tog miljea – zaključio je naš sagovornik, čije navode nismo uspjeli da provjerimo kod bivšeg pjevača “Generacije 5”, ali smo o njemu pitali Jelenu Karleušu.

Ona nije željela da otkrije ime novog člana žirija, ali ga je zato detaljno opisala.
Jako je dobar frajer, ekstremno inteligentan, talentovan, vrlo oštar na jeziku. Uostalom, videćete, vrlo brzo startujemo – rekla nam je JK, u čije reči ćemo uskoro imati prilike da se uvjerimo.