Senzacionalno.ME

Šta oblik vaših usana govori o vama

Oblik usana može da otkrije neke crte našeg karaktera, način na koji se ponašamo prema okolini, ljudima koji nas okružuju, a o tome je pislala i Džejn Haner, autorka knjige “The Wisdom of Your Face”.

Usne srednje veličine
Osobe čije usne nisu ni pune ni tanke već su srednje veličine i nedefinisane gornje usne, takozvanog Kupidonovog luka, vole samoću i nisu zahtevne.

Usne sa zaobljenim lukom
Ukazuju na izuzetno ljubaznu osobu, pažljivu prema drugim ljudima.

Pune usne
Osobe sa prirodno punim usnama su saosećajne, posebno teže da budu dobri roditelji. Uvek stavljaju druge na prvo mesto, vole da su okrežene prijateljima i vole stabilne veze.


Tanke usne
Te osobe ne umeju da se opuste i vole da budu same. I u vezama traže da imaju vreme i prostor samo za sebe.Usne pune u srednjem delu
Osobe sa usnama punijim u sredini koje bivaju tanje ka krajevima vole da budu u centru pažnje. Ovakve osobe su samoljubive i temperamentne, i kraljice su drame. Tanji krajevi usana govore o zabavnoj osobi.Definisana gornja usna
Reč je o osobama veštim u komunikaciji. Mana im je što često ne razmišljaju šta govore, da li je to nešto lepo ili uvredljivo. Zato nije čudno što upadaju u nevolje.

Nedefinisana gornja usna
Osobe koje nemaju definisanu gornju liniju usne, su odgovorne i ne brinu mnogo o sebi, nedostaje im samopouzdanja. Često nisu svesne da nisu one te koje moraju da reše baš svaki problem. Neretko ne znaju kako ne moraju baš oni rešiti svaki problem.