Senzacionalno.ME

Tanja Savić: Bila sam na korak od razvoda…Brakovi mnogih ličnosti sa javne scene uvek imaju krizne momente, iako se glavni akteri trude da to prikriju.

Međutim, poznata pevačica Tanja Savić je skupila hrabrosti ipriznala da se u pojedinim trenucima pribojavala da će se njen brak sa Dušanom Jovančevićem raspasti.

Naime, ona je otkrila da je pomišljala da digne ruke od svega, ali je Dušan uspeo da spase njihovu zajednicu, a potom je to isto uradila i ona, prenosi Svet.

“Dođu momenti kada mislite da ste bespomoćni i da ne možete da rešite neke stvari koje su vam se desile. Najveći problem je što smo u detinjstvu svi čitali i slušali bajke o prinčevima, životu bez problema, a onda vas život demantuje. Hvala Bogu što je Dušan bio pribraniji. Kada sam videla koliko se bori da sve uspe, to mi je dalo snagu da i ja radim isto”, objasnila je Tanja.

Pevačica je zbog svog supruga pre nekoliko godina napustila Srbiju, u jeku popularnosti, što je iznenadilo javnost. No, kako je sama svojevremeno priznala, tada joj je prijalo da bude anonimna.

“Tamo živim jedan potpuno normalan i povučen život, tamo smo potpuno anonimni i naš privatni život nikoga ne zanima, što meni prija. To je i jedan od razloga zašto često boravim baš na tom kontinentu,” izjavila je ona.

(tracara.com)