Senzacionalno.ME

Trik u koji se mame kunu: Kako uspavati bebu za samo 2 minuta?Medicinska sestra iz Vijetnama otkrila je trik kako brzo uspavati bebu i oduševila mame širom sveta!

Sve mame znaju da je ponekad prava muka uspavati bebu, posebno na početku. Upravo zbog toga na tržištu postoje razna vibrirajuća sedišta, specijalni dušeci i slične stvari koje bi navodno trebalo da pomognu da beba bolje spava.

Ali, očito da postoji lakši način da brzo uspavate bebu i da ona bolje spava, a potreban vam je samo – peškir.

Medicinska sestra iz Vijetnama Le Ti An je na Facebook podelila video u kojem je pokazala kako najbrže uspavati bebu, a na tome joj je zahvalno više od 16 miliona roditelja širom sveta.

Za nešto manje od dva minuta, koliko traje video, ova supermama uspavljuje bebu u tri laka koraka.
1. korak

Uzmite peškir, koji je otprilike dimenzija 120×60 centimetara i urolajte ga. Neka peškir bude mekan i čist.
2. korak

Obucite bebi udobnu odeću za spavanje, okrenite je na bok. Peškir stavite između bebinih nogu i napravite ceo krug oko deteta, tako da deo peškira bude i ispod vrata, da podržava bebinu glavu.

Tako savijen peškir trebalo bi da bude iznad bebine desne ruke, a ispod leve – tako da praktično „zagrli“ peškir dok leži na strani.
3. korak

Kada namestite bebu u ovaj položaj, uverite se da ste dobro namestili peškir i da je bebi udobrno. Pomazite je po leđima i gledajte kako će brzo da utone u san.

Pogledajte kako sve to izgleda na snimku: