Senzacionalno.ME

UZ MEZE SA VAN DAMOM: Čuveni glumac u gostima kod Dragane Mirković…Folk zvezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić ugostili su ponovo ovih dana poznatog glumca Žan-Kloda van Dama u svom domu u Beču. Pevačica je objavila zajedničku fotografiju na “Instagramu”, uz potpis “Naš dragi prijatelj.” Vidi se da uživaju u druženju uz poznato meze – šunkica, slaninica, razne vrste sireva, masline, pecivo… Dok sede za trpezarijskim stolom nasmejani, glumac pravi selfi.

Ovo veselo društvo pozdravili su fanovi poručujući: “Moj omiljeni glumac i jedna od omiljenih estradnih umetnica”, “Van Dam je najbolji”, “Bravo, lepa ekipa”…

Njih troje su dobri prijatelji, redovno se čuju telefonom, a glumac često zbog njih dolazi u Beč. Pevačica i njen suprug, inače uspešni biznismen, upoznali su Van Dama preko prijatelja iz modne industrije i medija.

Folk diva je uvek veoma pohvalno govorila o čuvenom glumcu, ističući da je izuzetno ljubazan, duhovit, kulturan i druželjubiv, kao i da Tonija, kojeg je veoma zavoleo, zove “srpski brat”, a nju “lejdi Dragana”.

(balkanspress.com)