Senzacionalno.ME

Vranješ kupio ogrlicu od Cece i poklonio najboljoj maturantkinji doma bez roditeljskog staranja

Fudbaler je ovaj put pokazao svoju humanost i to na nesvakidašnji način.

Sportista je odlučio da ogrlicu koju je kupio na Instagram licitaciji od Svetlane Cece Ražnatović za 3.000 eura, na ime humanitarne pomoći za Nikolu Rabrenovića, kojem je novac bio potreban za liječenje u Rusiji, pokloni najboljoj maturantkinji doma bez roditeljskog staranja “Rada Vranjašević” u Banjaluci.

Igrač Anderlehta je želio i da se ta tradicija prenosi iz generacije u generaciju, pa će djevojčice koje imaju najbolji uspjeh pri završetku škole na svečanosti ponijeti skupocijeni nakit, prenosi Kurir.

“Ognjen je dugo razmišljao šta bi bilo najbolje da uradi sa ogrlicom koju je kupio na licitaciji od Cece. Želio je da nakit ima višestruku namjenu i zato je rešio da je pokloni ustanovi u kojoj borave djevojčice koje nemaju dovoljno materijalnih sredstava, a ni uslove da sebi obezbijede garderobu i sve prateće sitnice za maturu. Odlučio je da na neki način “zavješta” ogrlicu koju je Ceca nosila kako bi je svake godine na maturi ponijela djevojčica koja je školu završila sa svim peticama. Ogrlica će do kraja sljedeće nedelje biti u domu u njegovoj rodnoj Banjaluci, jer se matura bliži”, kaže izvor “Kurira”.

On tvrdi da Vranješ lično ne poznaje Ražnatovićevu, ali da je izuzetno cijeni, i to je jedini razlog zašto je odlučio da se njen nakit prenosi, što bi naš narod rekao, s koljena na koljeno.“Ceca je jedna od pjevačica čiji lik i djelo Ognjen poštuje. Kada je početkom aprila vidio na njenom profilu da je objavila akciju, fudbaler se nije dvoumio, nego je odmah učestvovao u licitaciji. O tome nije htio da se priča i piše, zato je tada svoju ponudu iznio sa lažnog profila. Bio je siguran da će novac otići u prave ruke, pa je uplatio hiljadu eura više nego što je tada iznio na licitaciji”, završava sagovornik.

Ceca je bila prijatno iznenađena kada je čula za Vranješovu odluku.“To je zaista lijep gest. Veoma mi je drago. Ideja je sjajna i originalna”, rekla je pjevačica.