Senzacionalno.ME

Zvezda instagrama nije Kajli već – ova bluzaKad jednu bluzu nazovete “Za izlazak” (“Night Out”), ona bi trebalo da “pokrije” različite prilike, da bude istovremeno seksi i opuštena, neobična i nosiva, ženstvena i komotna…

Čini se da je dizajnerka Alana Džonson uspela da svojom hit kreacijom ispuni sve te uslove.

Alana Džonson stoji iza brenda Orsund Iris (Orseund Iris), koji je popularnost stekao putem društvenih mreža i stigao i do poznatih dama kao što su Bela Hadid i Emili Rajtakovski, a čiji su glavni aduti redefinisani klasici. Sudeći prema Instagram objavama svetskih influenserki, model koji ih je trenutno potpuno zaludeo, biće možda i Alanin najprodavaniji do sada. Pritom, košta 540 dolara, što je, složićete se, poprilična cifra za jednu bluzu.

U pitanju je bluza “Night Out” inspirisana viktorijanskom erom, koju krase ručno rađeni delikatni nabori oko struka i na visokom ovratniku, te pufnasti rukavi koji se mogu pretvoriti i u zvonaste, ukoliko se ne zakopčaju.

Naglašena su ramena i struk, a posebno je upečatljiv duboki izrez zbog kojeg dekolte dolazi u prvi plan. Kao da to sve nije dovoljno, pogled na zadnji deo bluze otkriva otvorena leđa, i veliku mašnu kojom se bluza veže oko struka.

Model je izrađen od satena u dvije nijanse – tamnoplavoj i boji šampanjca, odlično se kombinuje i uz obične farmerke visokog struka.

A ako vam je 540 dolara ipak mnogo za ovu sjajnu krpicu – uvek možete da odnesete fotke nekoj dobroj krojačici.

(ddl.rs)